Se tuttu talohuolto jo vuodesta 1978

Se tuttu talohuolto jo vuodesta 1978

Se tuttu talohuolto jo vuodesta 1978

Se tuttu talohuolto jo vuodesta 1978

Taloyhtiösivut asunto-osakeyhtiölle


Taloyhtiönsivut ovat asunto-osakeyhtiön omistama, isännöitsijästä ja huoltoyhtiöstä riippumaton, taloyhtiön sivusto. Palveluun saa myös sähköpostiosoitteet hallituksen jäsenille.

Julkinen puoli tarjoaa julkista tietoa taloyhtiöstä, sekä yleiset tiedotteet. Salasanalla suojatut osiot on tarkoitettu suojaamaan ei julkisia tietoja.

Salasanalla suojattuja käyttäjätasoja ovat isännöitsijä, taloyhtiön puheenjohtaja, hallituksen jäsen, osakas ja vuokralainen. Jokaisen tiedoston, osion ja sivun näkyvyttä
voidaan rajata vapaasti eri käyttäjäryhmiin.


Sivuston suurimmat hyödyt


Taloyhtiösivut vähentää merkittävästi paperien ja dokumenttien jakoon kuluvaa aikaa, sekä säästää rahaa vähentyneinä kopio- ja postituskustannuksina. Sivusto samalla parantaa tiedottamista kun tiedon jakaminen helpottuu huomattavasti. Taloyhtiösivut voidaan tarvittaessa integroida rappujen medianäyttöihin, joiden sisältöä hallitaan samalla kun sivustoakin. Näin esimerkiksi tiedotteet näkyvät niissäkin automaattisesti.

Tiedotteet

Isännöitsijä ja hallituksen jäsenet voivat julkaista tiedotteita etusivulla. Yksinkertainen lomake on helppo käyttää, ja se ilmestyy välittömästi näkyville etusivulle. Tiedotteet saadaan tarvittaessa ulkaistua automaattisesti myös taloyhtiön Facebook-sivuille.

Julkiset dokumentit

Yhtiöjärjestys on dokumentti, joka on julkinen, mutta sen kopiosta joutuu aina maksamaan. Se voidaan jakaa julkisella puolella ja näin säästyy rahaa sekä aikaa. Julkisella puolella voi olla myös asuntojen pohjapiirustukset. Saunavuorot ja pysäköintipaikkojen tiedot voidaan joko esittää julkisesti, tai osakkaille salasanalla suojattuna.

Hallituksen sivut

Hallitukselle on omat suojatut sivut, siellä voidaan pitää taloyhtiön dokumentteja, sopimuksia, rakennuspiirustukset ja hallituksen pöytäkirjan kopioita. Näin dokumentteja voidaan jakaa sähköisessä muodossa helposti.

Ylläpito

Tietojärjestelmän ylläpidon voi tilata UHK OY:ltä, omavalintaisesti toiselta tukipalveluja tarjoavalta yhtiöltä, tai jopa hoitaa ylläpidon osakasvoimin.

Demosivusto

Demosivustoon voi tutustua osoitteessa: http://valokeila.fi/demo


Pyydä esittely

 

Pyydä esittely, järjestetään tilaisuus meidän toimistolla, teidän tiloissa, tai etänä vaikka videoneuvottelulla.

Uudenmaan Huoltokeskus Oy
Tel. 040 158 7033
Email. tekninen@uhkoy.fi