Se tuttu talohuolto jo vuodesta 1978

Se tuttu talohuolto jo vuodesta 1978

Se tuttu talohuolto jo vuodesta 1978

Se tuttu talohuolto jo vuodesta 1978

Ajankohtaista

14.10.2020

UHK jälleen suomen vahvimmat menestyjä

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.

7.2.2020
Tiedote: Rajoitusten purkamisella vähäinen vaikutus yhtiökokouksiin


Koronasta johtuvia rajoituksia helpotetaan kokoontumisten osalta. 1.6.2020 alkaen saa olla enintään 50 henkilöä samassa tilassa. Yhtiökokouksia rajoitusten purku helpottaa sen osalta, että useampi henkilö saa osallistua kokoukseen samaan aikaan. Edelleen on kuitenkin tarjottava mahdollisuus etäosallistumiseen riskiryhmille ja niille, jotka eivät tahdo osallistua massatapahtumaan. 


Kokoukseen voidaan osallistua sähköpostilla ennakkoon täyttämällä kokouksen aihepiireihin vastaukset. Silloin ei voida ottaa kokouksessa uusia aiheita käsittelyyn, eikä järjestää uusia äänestyksiä, tai kokous on pidettävä uudelleen. Isännöitsijän ja hallituksen puheenjohtajan on oltava kokouspaikalla läsnä henkilökohtaisesti.


8.4.2020
Tiedote: Taloyhtiön kokoukset videoneuvotteluna

Nyt kun kokousten järjestäminen on kielletty, ei voida järjestää isompia kokouksia ollenkaan, pieniäkään ei suositella pidettäväksi. Tämän vuoksi UHK Oy tarjoaa isännöinnin ja teknisen isännöinnin asiakkailleen videoneuvottelua kokouksien pitämistä varten.


Palvelua voi käyttää PC/Mac/Linux tietokoneilla, Androidin ja Applen käyttöjärjestelmiä käyttävillä puhelimilla. Palvelun avausta varten ladataan joko sovellus tai käytetään palvelua suoraan selaimella. Palvelun testaamista varten avataan ensin testikanava, jossa voi testata yhteydet ja laitteet toimiviksi. Paikalla on myös tekninen tuki auttamassa ja opastamassa käyttäjiä.


Ennen kokousta osakkailta kerätään yhteystiedot palvelua varten ennen kokousta. Samoin mahdollisest valtakirjat pitää toimittaa ennen kokousta isännöitsijälle. Viestilinkin kokoukseen saa muutamaa tuntia ennen kokouksen alkua sähköpostilla tai tekstiviestillä.


Palvelun tuottaa Korjaussarja.comin tekniset asiantuntijat verkkoyhtiö Ciscon palvelualustalle.


23.3.2019
Tiedote: Korona-viruksen vaikutus toimintaamme

Suosittelemme että, Korona-viruksen vuoksi kiireettömät huoltokäynnit siirretään poikkeustilanteen päättymisen jälkeen tehtäväksi.

Korona-viruksen vuoksi vältämme kaikkia kiireettömiä huoltokäyntejä asunnoissa. Akuutit korjaukset hoidamme heti kuten ennenkin, kiireettömät pyrimme sopimaan mahdollisimman vähän haittaa aiheuttaviksi. Pyrimme käydessämme välttämään suoria ihokontakteja.

Isännöinnin järjestämät hallituksen- ja yhtiökokoukset on toistaiseksi peruttu. Hallituksen kokoukset pyritään pitämään etätyövälineitä hyödyntämällä, yhtiökokouksien järjestämistä lykätään kunnes tilanne selkiytyy.

Toivomme asukkaiden käyttävän yhteydenottoon nettisivujemme lomakkeita, sähköpostia tai soittamaan, välttäen mahdollisuuksien mukaan käyntiä toimistollamme.

Ystävällisesti,
Jukka Lasarov
Uudenmaan Huoltokeskus Oy


14.6.2019

UHK alkaa hoitamaan Hilton Airport kiinteistöä.

5.3.2019

11.11.2019

Uudenmaan Huoltokeskus Oy kuuluu Dun & Bradstreetin alhaisimpaan riskiluokkaan eli riskiluokkaan 1.


Riskiluokkia on neljä. Vaatimuksena alhaisimpaan riskiluokkaan pääsemiselle ovat muun muoassa keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen.


17.10.2019

Syksyn keskelle julkaisemme tarjouskampanjan Kiinteistöliiton jäsenille isännöinnistä.

Uudenmaan Huoltokeskus Oy tarjoaa Kiinteistöliiton asiakkaille isännöinnin kilpailukykyiseen hintaan. Tarjous edellyttää Kiinteistöliiton jäsenyyttä ja jäsenille kuuluvan taloyhtiö-sivun käyttöönottoa. Tiedotteet, järjestyssäännöt, taloyhtiön tiedot ovat helposti saatavilla. Hallituksen sivujen dokumenttipankki  helpottavaa usein tarvittavan tiedonjakamista. Pilvipalvelu nopeuttaa viestintää, ja vähentää viestinnästä syntyvää työn määrää. Siirrämme tästä syntyvän säästön asiakkaidemme eduksi.

29.09.2019

UHK Oy on solminut kiiinteistöhuolto sopimuksen RTV:n kanssa. Sopimus vahvistaa UHK:n palveluliiketoiminnan kasvua liikekiinteistö ja teollisuuskiinteistö  sektorilla Uudenmaan alueella.

5.8.2019

UHK Oy suosittelee asiakkailleen Kiinteistöliiton jäsenyyttä. Jäsenyydellä saa neuvontapalveluita ja ajanmukaista tietoa. Uudenmaan kiinteistöliitto tarjoaa jäsenilleen taloyhtiön omat kotisivut. Kotisivutila kuuluu jäsenhintaan. UHK:n isännöitsijät auttavat kotisivujen käyttöönotossa ja käytön tuessa. Sivuilla voidaan julkaista taloyhtiön tiedotteita, kuvia ja asiakirjoja. Hallituksella on omat suojatut sivut. Lisätietoa jäseneduista osoitteesta: https://www.ukl.fi/jasenyys/jasenedut/

7.7.2019

UHK avasi Facebook-sivut. Sivulla jaetaan tietoa ja uutisia sekä ilmoitetaan avoimista työpaikoista. Facebook-sivusto löytyy osoitteesta www.facebook.com/uhkoy

25.6.2019

UHK alkaa tarjoamaan kokonaisvaltaista isännöintipalvelua vanhoille ja uusille asiakkailleen. 

Palveluun kuuluu hallinnollinen ja tekninen isännöinti sekä talouspalvelut, kirjanpito, tilinpäätökset ja tilintarkastukset. Lisätietoa isännöinnin palveluista löydät täältä.


Uudenmaan Huoltokeskus Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

Tähän luottoluokkaan kuuluu vain 2,7 % suomalaisista yrityksistä.

Korkeimpien luottoluokkien vaatimuksena ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

TIEDOTE UUDESTA SOPIMUKSESTA 30.11.2018

Uudenmaan Huoltokeskus Oy ja Vink Finland Keravan tehdas on tehnyt kiinteistöhuolto palvelusopimuksen.  Sopimus jatkaa UHK:n vahvaa ammatti osaamista ja sitoutumista yritysten kiinteistöhuoltopalvelu liiketoiminta alueella. 

https://www.vink.fi/

 

7.11.2018

Asiakaskunnan määrän kasvun johdosta UHK hankkii lisää kalustoa. Viimeisin hankinta on lumenauraukseen hankittu JCB 411, joka tuli alkuviikosta UHK:n käyttöön. Tulemme vahvistamaan kalustoa ja henkilöstöä uusien haasteiden vastaanottamiseen.

Uudenmaan Huoltokeskus Oy on noussut Kauppalehden myöntämän Menestyjä-sertifikaatiin

https://www.kauppalehti.fi/yritykset/menestyjat/hakutulos/Uudenmaan%20Huoltokeskus%20Oy

Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin.

Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista:

  • osaavasta yritysjohdosta
  • omistautuneesta henkilökunnasta
  • tehokkaista prosesseista
  • asiakkaan ymmärtämisestä.
  • Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä

Kuvahaun tulos haulle jcb 409

Uudenmaan Huoltokeskus Oy on hankkinut uuden työkoneen talven lumitöihin. Pystymme palvelemaan talvella 2018-2019 entistä tehokkaamin asiakkaitamme uudella JCB 409 pyöräkuormaajalla.

Linkki https://www.youtube.com/watch?v=SG2AFaZl_5E

Uudenmaan Huoltokeskus Oy on tehnyt talven aikana useita vesivahinko-, kylpyhuone ja keittiöremontteja. Pyydä tarjous, jos suunnittelet kylpyhuone tai muuta remonttia. Voimme tarjota laadukkaita palveluja yli 30 vuoden osaamisen ammattitaidolla.

Uudenmaan Huoltokeskus Oy on tehnyt palvelusopimuksen kiinteistöhuollosta ja siivouksesta Kruunuasuntojen kanssa.

Hyrian laatima oppisopimus koulutusohjelma kiinteistöhuolto henkilöstölle on päättynyt. Kaikki Uudenmaan Huoltokeskuksen kiinteistönhoitajat ovat suorittaneet Kiinteistönhoitajan erikoisammattitutkinnon. Kiitos kouluttajille ja henkilöstölle vaativan koulutuksen suorituksesta.

Hyria

Uudenmaan Huoltokeskus ja Motonet Kerava solmivat kiinteistöhuolto ja siivous sopimuksen 1.10.2017 alkaen.

Koko henkilöstön lisä- ja uudelleenkoulutus aloitetaan syyskuussa 2017 yhteistyössä Hyrian kanssa, www.hyria.fi.

Suosittele meitä

Facebook 0Jaa

Yhteystiedot

Kiinteistöhuolto Uudenmaan Huoltokeskus Oy

Palopellonkatu 2

04250 KERAVA

Puh. 040 456 4499


huolto@uhkoy.fi
isannointi@uhkoy.fi

www.uhkoy.fi

Y-tunnus: 0290512-9