Se tuttu talohuolto jo vuodesta 1978

Se tuttu talohuolto jo vuodesta 1978

Se tuttu talohuolto jo vuodesta 1978

Se tuttu talohuolto jo vuodesta 1978

Ajankohtaista

5.8.2019

UHK Oy suosittelee asiakkailleen Kiinteitöliiton jäsenyyttä. Jäsenyydellä saa neuvontapalveluita ja ajanmukaista tietoa. Uudenmaan kiinteistöliitto tarjoaa jäsenilleen taloyhtiön omat kotisivut. Kotisivutila kuuluu jäsenhintaan. UHK:n isännöitsijät auttavat kotisivujen käyttöönotossa ja käytön tuessa. Sivuilla voidaan julkaista taloyhtiön tiedotteita, kuvia ja asiakirjoja. Hallituksella on omat suojatut sivut. Lisätietoa jäseneduista osoitteesta: https://www.ukl.fi/jasenyys/jasenedut/

7.7.2019

UHK avasi Facebook-sivut. Sivulla jaetaan tietoa ja uutisia sekä ilmoitetaan avoimista työpaikoista. Facebook-sivusto löytyy osoitteesta www.facebook.com/uhkoy

25.6.2019

UHK alkaa tarjoamaan kokonaisvaltaista isännöintipalvelua vanhoille ja uusille asiakkailleen. 

Palveluun kuuluu hallinnollinen ja tekninen isännöinti sekä talouspalvelut, kirjanpito, tilinpäätökset ja tilintarkastukset. Lisätietoa isännöinnin palveluista löydät täältä.


14.6.2019

UHK alkaa hoitamaan Hilton Airport kiinteistöä.

5.3.2019

Uudenmaan Huoltokeskus Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

Tähän luottoluokkaan kuuluu vain 2,7 % suomalaisista yrityksistä.

Korkeimpien luottoluokkien vaatimuksena ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

Jarkko Holappa on nimitetty asiakaspalvelupäälliköksi 1.12.2018 alkaen.

Jarkolle on kertynyt laaja kokemus ja näkemys toimialasta hänen työskenneltyään useissa kiinteistöalan tehtävissä. Jarkko on suorittanut myös LKV- ja Isännöitsijä tutkinnon.

TIEDOTE UUDESTA SOPIMUKSESTA 30.11.2018

Uudenmaan Huoltokeskus Oy ja Vink Finland Keravan tehdas on tehnyt kiinteistöhuolto palvelusopimuksen.  Sopimus jatkaa UHK:n vahvaa ammatti osaamista ja sitoutumista yritysten kiinteistöhuoltopalvelu liiketoiminta alueella. 

https://www.vink.fi/

TIEDOTE LIIKETOIMINTAKAUPASTA 21.11.2018

Spaaki Oy on myynyt kiinteistönhuollon liiketoimintansa kalustoineen ja toimipisteineen Uudenmaan Huoltokeskus Oy:lle.
Kaupan yhteydessä Spaaki Oy:n kaikki kiinteistönhuollon työntekijät, mukaan lukien operatiivisesta toiminnasta vastannut Jarkko Holappa, siirtyvät liiketoimintakaupan myötä Uudenmaan Huoltokeskus Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Sopimus astuu voimaan 1.12.2018, jolloin Kiinteistöhuollon liiketoiminta ja siihen liittyvät sopimukset mukaan lukien työntekijöiden henkilöturvallisuusselvitykset siirtyvät Uudenmaan Huoltokeskus Oy:lle.
Liiketoimintakauppa laajentaa Uudenmaan Huoltokeskuksen palveluvalikoimaa ja mahdollistaa entistä laajemman palvelutarjonnan nykyisille ja uusille asiakkaille.

Kauppa vahvistaa Uudenmaan Huoltokeskuksen kiinteistönhoito liiketoimintaa ja tukee Spaakin mukanaan tuomilla asiakkailla UHK:n liikevaihdon kasvua ja kannattavuutta pitkällä tähtäimellä. Toiminta-alue laajenee samalla isolle osalle Uudenmaan aluetta.

7.11.2018

Asiakaskunnan määrän kasvun johdosta UHK hankkii lisää kalustoa. Viimeisin hankinta on lumenauraukseen hankittu JCB 411, joka tuli alkuviikosta UHK:n käyttöön. Tulemme vahvistamaan kalustoa ja henkilöstöä uusien haasteiden vastaanottamiseen.

Uudenmaan Huoltokeskus Oy on noussut Kauppalehden myöntämän Menestyjä-sertifikaatiin

https://www.kauppalehti.fi/yritykset/menestyjat/hakutulos/Uudenmaan%20Huoltokeskus%20Oy

Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin.

Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista:

  • osaavasta yritysjohdosta
  • omistautuneesta henkilökunnasta
  • tehokkaista prosesseista
  • asiakkaan ymmärtämisestä.
  • Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä

Kuvahaun tulos haulle jcb 409

Uudenmaan Huoltokeskus Oy on hankkinut uuden työkoneen talven lumitöihin. Pystymme palvelemaan talvella 2018-2019 entistä tehokkaamin asiakkaitamme uudella JCB 409 pyöräkuormaajalla.

Linkki https://www.youtube.com/watch?v=SG2AFaZl_5E

Uudenmaan Huoltokeskus Oy on tehnyt talven aikana useita vesivahinko-, kylpyhuone ja keittiöremontteja. Pyydä tarjous, jos suunnittelet kylpyhuone tai muuta remonttia. Voimme tarjota laadukkaita palveluja yli 30 vuoden osaamisen ammattitaidolla.

Uudenmaan Huoltokeskus Oy on tehnyt palvelusopimuksen kiinteistöhuollosta ja siivouksesta Kruunuasuntojen kanssa.

Hyrian laatima oppisopimus koulutusohjelma kiinteistöhuolto henkilöstölle on päättynyt. Kaikki Uudenmaan Huoltokeskuksen kiinteistönhoitajat ovat suorittaneet Kiinteistönhoitajan erikoisammattitutkinnon. Kiitos kouluttajille ja henkilöstölle vaativan koulutuksen suorituksesta.

Hyria

Uudenmaan Huoltokeskus ja Motonet Kerava solmivat kiinteistöhuolto ja siivous sopimuksen 1.10.2017 alkaen.

Koko henkilöstön lisä- ja uudelleenkoulutus aloitetaan syyskuussa 2017 yhteistyössä Hyrian kanssa, www.hyria.fi.

Suosittele meitä

Facebook 0Jaa

Yhteystiedot

Kiinteistöhuolto Uudenmaan Huoltokeskus Oy

Palokorvenkatu 4

04250 KERAVA

Puh. 040 456 4499


huolto@uhkoy.fi
isannointi@uhkoy.fi

www.uhkoy.fi

Y-tunnus: 0290512-9