Se tuttu talohuolto jo vuodesta 1978

Se tuttu talohuolto jo vuodesta 1978

Se tuttu talohuolto jo vuodesta 1978

Se tuttu talohuolto jo vuodesta 1978

Ajankohtaista

23.3.2019
Tiedote: Korona-viruksen vaikutus toimintaamme

Suosittelemme että, Korona-viruksen vuoksi kiireettömät huoltokäynnit siirretään poikkeustilanteen päättymisen jälkeen tehtäväksi.

Korona-viruksen vuoksi vältämme kaikkia kiireettömiä huoltokäyntejä asunnoissa. Akuutit korjaukset hoidamme heti kuten ennenkin, kiireettömät pyrimme sopimaan mahdollisimman vähän haittaa aiheuttaviksi. Pyrimme käydessämme välttämään suoria ihokontakteja.

Isännöinnin järjestämät hallituksen- ja yhtiökokoukset on toistaiseksi peruttu. Hallituksen kokoukset pyritään pitämään etätyövälineitä hyödyntämällä, yhtiökokouksien järjestämistä lykätään kunnes tilanne selkiytyy.

Toivomme asukkaiden käyttävän yhteydenottoon nettisivujemme lomakkeita, sähköpostia tai soittamaan, välttäen mahdollisuuksien mukaan käyntiä toimistollamme.

Ystävällisesti,
Jukka Lasarov
Uudenmaan Huoltokeskus Oy


14.6.2019

UHK alkaa hoitamaan Hilton Airport kiinteistöä.

5.3.2019

11.11.2019

Uudenmaan Huoltokeskus Oy kuuluu Dun & Bradstreetin alhaisimpaan riskiluokkaan eli riskiluokkaan 1.


Riskiluokkia on neljä. Vaatimuksena alhaisimpaan riskiluokkaan pääsemiselle ovat muun muoassa keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen.


17.10.2019

Syksyn keskelle julkaisemme tarjouskampanjan Kiinteistöliiton jäsenille isännöinnistä.

Uudenmaan Huoltokeskus Oy tarjoaa Kiinteistöliiton asiakkaille isännöinnin kilpailukykyiseen hintaan. Tarjous edellyttää Kiinteistöliiton jäsenyyttä ja jäsenille kuuluvan taloyhtiö-sivun käyttöönottoa. Tiedotteet, järjestyssäännöt, taloyhtiön tiedot ovat helposti saatavilla. Hallituksen sivujen dokumenttipankki  helpottavaa usein tarvittavan tiedonjakamista. Pilvipalvelu nopeuttaa viestintää, ja vähentää viestinnästä syntyvää työn määrää. Siirrämme tästä syntyvän säästön asiakkaidemme eduksi.

3.10.2019

Avaamme uuden toimipisteen 1.11.2019 Kiitoradantielle Vantaalle. Asiakasmäärän kasvusta johtuen vahvistamme toimitiloja ja henkilöstöä syksyn 2019 aikana. 

29.09.2019

UHK Oy on solminut kiiinteistöhuolto sopimuksen RTV:n kanssa. Sopimus vahvistaa UHK:n palveluliiketoiminnan kasvua liikekiinteistö ja teollisuuskiinteistö  sektorilla Uudenmaan alueella.


5.8.2019

UHK Oy suosittelee asiakkailleen Kiinteistöliiton jäsenyyttä. Jäsenyydellä saa neuvontapalveluita ja ajanmukaista tietoa. Uudenmaan kiinteistöliitto tarjoaa jäsenilleen taloyhtiön omat kotisivut. Kotisivutila kuuluu jäsenhintaan. UHK:n isännöitsijät auttavat kotisivujen käyttöönotossa ja käytön tuessa. Sivuilla voidaan julkaista taloyhtiön tiedotteita, kuvia ja asiakirjoja. Hallituksella on omat suojatut sivut. Lisätietoa jäseneduista osoitteesta: https://www.ukl.fi/jasenyys/jasenedut/

7.7.2019

UHK avasi Facebook-sivut. Sivulla jaetaan tietoa ja uutisia sekä ilmoitetaan avoimista työpaikoista. Facebook-sivusto löytyy osoitteesta www.facebook.com/uhkoy

25.6.2019

UHK alkaa tarjoamaan kokonaisvaltaista isännöintipalvelua vanhoille ja uusille asiakkailleen. 

Palveluun kuuluu hallinnollinen ja tekninen isännöinti sekä talouspalvelut, kirjanpito, tilinpäätökset ja tilintarkastukset. Lisätietoa isännöinnin palveluista löydät täältä.


Uudenmaan Huoltokeskus Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

Tähän luottoluokkaan kuuluu vain 2,7 % suomalaisista yrityksistä.

Korkeimpien luottoluokkien vaatimuksena ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

Jarkko Holappa on nimitetty asiakaspalvelupäälliköksi 1.12.2018 alkaen.

Jarkolle on kertynyt laaja kokemus ja näkemys toimialasta hänen työskenneltyään useissa kiinteistöalan tehtävissä. Jarkko on suorittanut myös LKV- ja Isännöitsijä tutkinnon.

TIEDOTE UUDESTA SOPIMUKSESTA 30.11.2018

Uudenmaan Huoltokeskus Oy ja Vink Finland Keravan tehdas on tehnyt kiinteistöhuolto palvelusopimuksen.  Sopimus jatkaa UHK:n vahvaa ammatti osaamista ja sitoutumista yritysten kiinteistöhuoltopalvelu liiketoiminta alueella. 

https://www.vink.fi/

TIEDOTE LIIKETOIMINTAKAUPASTA 21.11.2018

Spaaki Oy on myynyt kiinteistönhuollon liiketoimintansa kalustoineen ja toimipisteineen Uudenmaan Huoltokeskus Oy:lle.
Kaupan yhteydessä Spaaki Oy:n kaikki kiinteistönhuollon työntekijät, mukaan lukien operatiivisesta toiminnasta vastannut Jarkko Holappa, siirtyvät liiketoimintakaupan myötä Uudenmaan Huoltokeskus Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Sopimus astuu voimaan 1.12.2018, jolloin Kiinteistöhuollon liiketoiminta ja siihen liittyvät sopimukset mukaan lukien työntekijöiden henkilöturvallisuusselvitykset siirtyvät Uudenmaan Huoltokeskus Oy:lle.
Liiketoimintakauppa laajentaa Uudenmaan Huoltokeskuksen palveluvalikoimaa ja mahdollistaa entistä laajemman palvelutarjonnan nykyisille ja uusille asiakkaille.

Kauppa vahvistaa Uudenmaan Huoltokeskuksen kiinteistönhoito liiketoimintaa ja tukee Spaakin mukanaan tuomilla asiakkailla UHK:n liikevaihdon kasvua ja kannattavuutta pitkällä tähtäimellä. Toiminta-alue laajenee samalla isolle osalle Uudenmaan aluetta.

7.11.2018

Asiakaskunnan määrän kasvun johdosta UHK hankkii lisää kalustoa. Viimeisin hankinta on lumenauraukseen hankittu JCB 411, joka tuli alkuviikosta UHK:n käyttöön. Tulemme vahvistamaan kalustoa ja henkilöstöä uusien haasteiden vastaanottamiseen.

Uudenmaan Huoltokeskus Oy on noussut Kauppalehden myöntämän Menestyjä-sertifikaatiin

https://www.kauppalehti.fi/yritykset/menestyjat/hakutulos/Uudenmaan%20Huoltokeskus%20Oy

Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin.

Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista:

  • osaavasta yritysjohdosta
  • omistautuneesta henkilökunnasta
  • tehokkaista prosesseista
  • asiakkaan ymmärtämisestä.
  • Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä

Kuvahaun tulos haulle jcb 409

Uudenmaan Huoltokeskus Oy on hankkinut uuden työkoneen talven lumitöihin. Pystymme palvelemaan talvella 2018-2019 entistä tehokkaamin asiakkaitamme uudella JCB 409 pyöräkuormaajalla.

Linkki https://www.youtube.com/watch?v=SG2AFaZl_5E

Uudenmaan Huoltokeskus Oy on tehnyt talven aikana useita vesivahinko-, kylpyhuone ja keittiöremontteja. Pyydä tarjous, jos suunnittelet kylpyhuone tai muuta remonttia. Voimme tarjota laadukkaita palveluja yli 30 vuoden osaamisen ammattitaidolla.

Uudenmaan Huoltokeskus Oy on tehnyt palvelusopimuksen kiinteistöhuollosta ja siivouksesta Kruunuasuntojen kanssa.

Hyrian laatima oppisopimus koulutusohjelma kiinteistöhuolto henkilöstölle on päättynyt. Kaikki Uudenmaan Huoltokeskuksen kiinteistönhoitajat ovat suorittaneet Kiinteistönhoitajan erikoisammattitutkinnon. Kiitos kouluttajille ja henkilöstölle vaativan koulutuksen suorituksesta.

Hyria

Uudenmaan Huoltokeskus ja Motonet Kerava solmivat kiinteistöhuolto ja siivous sopimuksen 1.10.2017 alkaen.

Koko henkilöstön lisä- ja uudelleenkoulutus aloitetaan syyskuussa 2017 yhteistyössä Hyrian kanssa, www.hyria.fi.

Suosittele meitä

Facebook 0Jaa

Yhteystiedot

Kiinteistöhuolto Uudenmaan Huoltokeskus Oy

Palokorvenkatu 4

04250 KERAVA

Puh. 040 456 4499


huolto@uhkoy.fi
isannointi@uhkoy.fi

www.uhkoy.fi

Y-tunnus: 0290512-9